Всеукраїнська науково-практична конференція «ІНТЕГРАЦІЯ НАУКИ І ПРАКТИКИ В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОРЕКЦІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ».

      21- 22 квітня 2016 р. вчителі-логопеди при управлінні освіти Херсонської міської ради прийняли активну участь у 10-тій Всеукраїнській науково-практичній конференції «ІНТЕГРАЦІЯ НАУКИ І ПРАКТИКИ В УМОВАХ МОДЕРНІЗАЦІЇ КОРЕКЦІЙНОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ» на факультеті природознавства, здоров’я людини та туризму Херсонського державного університету. 

        Робота конференції проводилась за наступними напрямками:

·        Особливості розвитку в онтогенезі дітей з психофізичними вадами.

·        Інноваційні корекційно-педагогічні технології в системі корекційної освіти.

·        Сучасні логопедичні технології.

·        Досвід і перспективи впровадження інклюзивного навчання дітей з психофізичними вадами.

·        Раннє втручання в сучасній корекційній педагогіці.

·        Система психологічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами та їх сімей.

 

У роботі секції "Актуальні проблеми логопедії" активна участь належила вчителю-логопеду  1 категорії логопедичного пункту при   ЗНЗ № 52 Ємець Н. В., з виступом на тему: "Розвиток мовленнєвої компетентності молодших школярів на матеріалі логопедичного заняття з використанням традиційних та нетрадиційних методик, нейропсихологічних прийомів корекції мовленнєвих порушень".
За свою гідну та дієву доповідь Наталія Василівна отримала позитивну та схвальну оцінку від практикуючих колег та професора кафедри "Логопедії", факультету "Корекційної педагогіки та психології" Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, Коноплясти С. Ю.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.