Онлайн конференція "Використання цифрових інструментів та ресурсів в організації та реалізації дистанційного навчання на шкільних та дошкільних логопедичних пунктах". (21.03.23)

   

21 березня 2023 року відбулася онлайн конференція "Використання цифрових інструментів та ресурсів в організації та реалізації дистанційного навчання на шкільних та дошкільних логопедичних пунктах".
Участь в конференції прийняли: Тамара ВЕРЕЩАКА, консультант Херсонського міського центру професійного розвитку педагогічних працівників та вчителі - логопеди шкільних та дошкільних логопедичних пунктів м. Херсон.
Під час конференції обговорювали, як допомогти вчителю логопеду, проводити логопедичні заняття онлайн; сприяти впевненості та вдосконаленню навичок роботи з онлайн ресурсами та матеріалами; підбірка логопедичних програм та матеріалів для проведення діагностики та занять з дітьми - логопатами .
Підводячи підсумки дійшли до загальної думки, що працювати онлайн можливо, навіть якщо це логопедичне заняття. Головне розуміти послідовність дій і їх виконання, вміння та навички. А використання додаткових програм та ресурсів, зроблять його цікавим та мотивуючим до хороших результатів.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.