Вебінар "Передшкільна підготовка дітей в умовах дошкільного логопедичного пункту" (29.05.23)



29.05.2023 року вчителями - логопедами управління освіти Херсонської міської ради проведено вебінар "Передшкільна підготовка дітей в умовах дошкільного логопедичного пункту".
Вибінар був цікавим та корисним. Вчителі - логопеди розглянули та обговорили наступні питання: форми та засоби роботи на заняттях; прийоми утримання уваги дитини; використання інтернет - платформ; наступність між дошкільними та шкільними логопунктами.
Присутні обмінялися найбільш дієвими інструментами та методами в умовах дистанційного навчання , поділилися досвідом та власними наробками.
Звернули увагу логопедів на діючі інтернет платформи, які допомагають у створенні логопедичних ігор, інтерактивних, анімованих презентацій.
Учасники у ході спілкування, отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу на шкільних логопедичних пунктах.
Всі матеріали до виступу можна знайти на Професійному сайті вчителів - логопедів управління освіти Херсонської міської ради hffp://logopedy.ks.ua/

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.