Тематична консультації «Атестація -2024: крок за кроком» для вчителів -логопедів при управлінні освіти Херсонської міської ради. (20.10.23)


 

20 жовтня 2023 року - відбулася тематична консультації «Атестація -2024: крок за кроком» для вчителів -логопедів при управлінні освіти Херсонської міської ради. Роз’яснення норм нового Положення про атестацію педагогічних працівників провела Ярослава АНДРЕЙКО, консультант КУ «Херсонський міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» ХМР.
Ярослава Іванівна крок за кроком висвітлила нормативно-правову базу та особливості атестаційного процесу у 2024 році; закцентувала увагу на Професійному стандарті учителя та компетентностях, якими має володіти педагог відповідно до кваліфікаційної категорії; формах поширення власного педагогічного досвіду; нагадала про роботу над індивідуальною траєкторією професійного зростання та індивідуальному плані підвищення кваліфікації учителя тощо.
Друга частина онлайн-зустрічі пройшла у формі діалогу, учасники мали можливість поставити запитання організатору конференції та отримати відповіді на хвилюючі їх запитання.
По завершенню консультації учасники отримали електронні матеріали з роз’ясненнями проведення атестації 2024.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.