Онлайн-конференція вчителів-логопедів логопедичних пунктів при шкільних навчальних закладах управління освіти Херсонської міської ради на тему: ,,Педагогічні умови в організації логопедичної роботи по подоланню дисграфії в молодших школярів’’ (08.12.23)



08.12.23 відбулася онлайн конференція в ZOOM для вчителів-логопедів логопедичних пунктів при шкільних навчальних закладах управління освіти Херсонської міської ради на тему: ,,Педагогічні умови в організації логопедичної роботи по подоланню дисграфії в молодших школярів’’.
Підготувала та провела конференцію вчитель-логопед логопедичного пункту при ЗЗСО №24 Ємець Наталія Василівна. Конференція була присвячена етапам корекційної логопедичної роботи з учнями, у яких наявне порушення читання та письма, зумовлене загальним недорозвитком мовлення. Були представлені результати обстеження, аналіз письмових робіт, характеристика групи дітей зарахованих на логопедичні заняття. Вказані етапи та послідовність корекційно-відновлювальної роботи по подоланню дисграфії.
Після виступу доповідача, відбулося обговорення та обмін досвідом між вчителями-логопедами.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.