Онлайн-конференція вчителів-логопедів логопедичних пунктів при шкільних навчальних закладах на тему: "ЛОГОПЕДИЧНА ТЕРАНОСТИКА. Психолінгвістичний підхід до обстеження та корекції мовленнєвих порушень у молодших школярів" ( 18.12.23)



18.12.23 відбулася онлайн конференція в ZOOM для вчителів-логопедів логопедичних пунктів при шкільних навчальних закладах управління освіти Херсонської міської ради на тему: "ЛОГОПЕДИЧНА ТЕРАНОСТИКА. Психолінгвістичний підхід до обстеження та корекції мовленнєвих порушень у молодших школярів."
Підготувала та провела конференцію вчитель-логопед логопедичного пункту при гімназії №1 Диман Анастасія Сергіївна. Конференція була присвящена висвітленню теорії Логопедичної тераностики за працею Тищенко В.В. Психолінгвістичному підходу до обстеження та кореції порушень читання у молодших школярів. Обговорювали етапи та послідовність обстеження передумов формування навички читання, види порушень читання. Особливості корекційно-відновлювальної роботи по подоланню дислексій. Роль співпраці: логопед-вчитель-батьки-логопед у педагогічному супроводі школярів з дислексіїю. Після виступу відбулося обговорення та обмін досвідом між вчителями-логопедами.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.