Практичний онлайн-семінар вчителів-логопедів «Активні методи навчання (АМН) в логопедичній практиці в умовах онлайн-навчання» (14.05.24)

 
«Хороших методів існує стільки, скільки існує хороших вчителів!» (Дьорд Пойа)

Під таким гаслом, відбувся практичний онлайн-семінар вчителів-логопедів управління освіти Херсонської міської ради  «Активні методи навчання (АМН) в логопедичній практиці в умовах онлайн-навчання».
На семінарі було розглянуто типи навчання (активне, пасивне), що саме відносять до активних методів навчання (АМН), які з них застосовують у логопедичній практиці, як активні методи навчання (АМН) сприяють вирішенню ряду корекційно-освітніх задач, порівняльну характеристику методів навчання.
Практична частина семінару була присвячена активній роботі вчителів-логопедів на рекомендованому дидактичному матеріалі, який розробила та презентувала доповідач Оксана ЯХНІЙ.

Працювали з адаптованою формою гри «Добль». Гра була представлена на яскравому матеріалі, з урахуванням вищих психічних функцій (ВПФ), індивідуальних особливостей дитини, корекційно-освітніх задач, активації розумової діяльності. Колеги дуже активно долучилися до роботи, відчули себе «учнями», виконали запропоновані завдання, отримали задоволення, емоційне піднесення від практичної співпраці.
У підсумку, обговорили позитивні моменти активних методів навчання (АМН) в логопедичній практиці, їх актуальність в сьогоденні та подальше впровадження у власну професійну діяльність.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.