Семінар-практикум учителів-логопедів «Вдосконалення корекційно-відновлювального, розвивального та організаційного процесів учителя-логопеда в умовах логопункту».

     

27.09.19 на базі ЗЗСО №14, відбувся семінар-практикум учителів-логопедів логопедичних пунктів управління освіти Херсонської міської ради, з теми «Вдосконалення корекційно-відновлювального, розвивального та організаційного процесів учителя-логопеда в умовах логопункту».

Метою семінару було – вдосконалити навички з теоретичних та практичних знань учителів-логопедів міста, познайомити з організацією робочого простору вчителя-логопеда логопедичного пункту при ЗЗСО №14 Яхній О. В., співпраця логопеда та вчителів початкових класів в умовах НУШ.

На практичному семінарі були представлені майстер-клас «Гастрономічні вправи на логопедичних заняттях», презентація «Лепбук – інноваційна  форма роботи вчителя-логопеда в умовах НУШ».

Виступ на тему: «Нетрадиційні форми проведення артикуляційної гімнастики. Використання спеціальних вправ для язика, губ при проведенні активної і пасивної артикуляційної гімнастики з дитиною з стертою дизартрією та іншими порушеннями мовлення». Підготували: вчитель-логопед логопедичного пункту при ЗЗСО №46 Диман А.С, вчитель-логопед логопедичного пункту при ЗНЗ №52 Ємець Н.В.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.